genealogiewerkbalk

Nieuws » Zoekfunctie Regionaal Archief Alkmaar toegevoegd

De uitklaplijst van doorzoekbare bronnen van de Genealogie Werkbalk is uitgebreid met de zoekfunctie van het Regionaal Archief Alkmaar. U vindt bij het Regionaal Archief Alkmaar de archieven van de gemeenten Alkmaar, Anna Paulowna, Bergen, Castricum, Graft-De Rijp, Harenkarspel, Heerhugowaard, Heiloo, Den Helder, Langedijk, Niedorp, Schagen, Schermer, Wieringen, Wieringermeer en Zijpe.

Regionaal Archief Alkmaar heeft de afgelopen jaren zwaar ingezet op digitalisering. De gezinskaarten bevolkingsregister over de periode 1920-1940 zijn van de hele regio digitaal beschikbaar en ook doorzoekbaar. Verder zijn alle primair genealogische bronnen van Den Helder en Heerhugowaard (DTB, Burgerlijke Stand en Bevolkingsregister) digitaal beschikbaar en inmiddels grotendeels ook doorzoekbaar. Verder staan de overlijdensregisters Burgerlijke Stand van de gehele regio vanaf 1922 tot circa 1950 online en zijn deze ook al grotendeels doorzoekbaar.

De aanpassing van de Genealogie Werkbalk wordt automatisch in uw werkbalk doorgevoerd, u hoeft de werkbalk niet opnieuw te installeren!. Ziet u de nieuwe categorie niet klik dan op de optie Toolbar vernieuwen in het Genealogie Werkbalk menu van de werkbalk. Heeft u de Genealogie Werkbalk nog niet, u kunt 'm gratis downloaden!

Creative Commons Licentie24 november 2011 | permanente link naar dit bericht


Ander nieuws

Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u niets mist!