genealogiewerkbalk

Nieuws » Genealogie Werkbalk nu ook op smarthphone en Internet tablet

De Genealogie Werkbalk is van oorsprong een werkbalk die zich nestelt in de browser op uw computer. Smartphones en Internet tablets beleven een grote opmars, dus werd het tijd om de functionaliteit van de Genealogie Werkbalk beschikbaar te maken op smartphone en Internet tablet. Vanaf nu kunt u gebruik maken van Genealogie Werkbalk Mobiel!

Extra functionaliteit

Naast het snel zoeken op familienaam in de belangrijkste Nederlandse genealogische bronnen heeft Genealogie Werkbalk Mobiel de volgende functies:

Android en iPhone/iPad

Als u een op Android gebaseerde smartphone of Internet tablet heeft dan kunt u de Genealogie Werkbalk Mobiel applicatie opzoeken in de Android Market.

Als u een iPhone of iPad heeft dan kunt u de Genealogie Werkbalk Mobiel nog niet in de App Store vinden, hier zijn nog enkele hobbels te nemen. Maar wat u wel kunt doen is http://mobiel.genealogiewerkbalk.nl/ laden in de browser van uw iPhone/iPad (of Android apparaat). U heeft dan de beschikking over dezelfde functionaliteit! Als u deze website heeft geladen kunt u in Safari de + knop in de knoppenbalk gebruiken om een snelkoppeling op het beginscherm te maken.

Heeft u vragen of problemen met de Genealogie Werkbalk Mobiel plaats deze dan op het Stamboom Forum.

Creative Commons Licentie 1 februari 2012 | permanente link naar dit bericht


Ander nieuws

Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u niets mist!