genealogiewerkbalk

Nieuws » Een nieuw genealogisch online magazine: Genealogie Gazet

Genealogie GazetSinds deze week is de Genealogie Gazet beschikbaar. Het is het online inspiratie magazine over stamboomonderzoek, familiegeschiedenis en archieven die u kunt lezen op uw iPhone, iPad of Android telefoon of tablet. Genealogie Gazet verzamelt uit diverse bronnen artikels en afbeeldingen die stamboomonderzoekers aanspreken. Zo kunt u geselecteerde artikels van blogs en nieuws van archieven lezen, krijgt u informatie over de nieuwste genealogisch relevante websites en kunt u genealogische zoekplaatjes en evenementen bekijken.

Genealogie Gazet is niet beschikbaar op uw computer, alleen op uw tablet en smartphone! Om dit gratis magazine te bekijken heeft u op uw Apple of Android apparaat de applicatie Google Currents nodig.


Google Currents - uw favoriete publicaties, afgestemd op uw tablet en smartphone

Sinds deze week is het programma Google Currents ook in Nederland beschikbaar voor iPhones, iPads en Android apparaten. Met Google Currents kunt u uw favoriete inhoud doorbladeren, lezen en delen in een 'veegbare' tijdschriftenindeling. Met gepersonaliseerde trends worden artikelen, foto's en video's opgehaald in voortdurend actuele edities, zodat nieuwe verhalen zichtbaar worden terwijl ze plaatsvinden. Ongeacht of u op de bank zit of met de trein of het vliegtuig reist, uw Currents-inhoud is gereed voor snel lezen op uw Android- of Apple-telefoon of -tablet.

Google Currents is gratis! U kunt Currents voor de iPhone en iPad vanuit de App Store downloaden en voor Android vanaf Google Play (voorheen Android Market): zoek naar 'Google Currents'

Creative Commons Licentie 2 mei 2012 | permanente link naar dit bericht


Ander nieuws

Hou me op de hoogte

Meld u aan voor de nieuwsbrief zodat u niets mist!